Instal.lacions de sistemes de reg a Lleida

Hidrocenter forma part del grup Garcam SA, empresa amb més de 45 anys de vida al servei dels nostres clients. Ens dediquem a la instalació de regs agrícoles a Lleida, ja sigui regs per aspersió, regs a goter, pívots, regs en tuberia polietilè, grans diàmetres,etc. La nostra activitat està centrada en l’elaboració de projectes i obres per la conducció i gestió de l’aigua, principalment sistemes de reg o instal·lacions hidràuliques. A més a més, a través de les divisions Europiscines La Noguera, Europiscines Mallorca i Europiscines Barcelona, oferim la construcció, manteniment i impermeablització de piscines, públiques o privades.

DISSENY DEL PROJECTE, MUNTATGE, PROGRAMACIÓ I MANTENIMENT DEL REG:

  • Sistemes de reg agrícola (aspersió i microaspersió, goteig, instal·lació de pivots…)
  • Sistemes de reg per jardí, públics o privats. Fonts ornamentals. Reg de camps de futbol o esportius
  • Infraestructures hidràuliques
  • Tractament d’aigües
  • Projectes agrícoles
  • Impermeabilització de basses i pantans
  • Materials de construcció
  • Construcció, manteniment i impermeabilització de piscines. Piscines d’obra, piscines desbordants o per skimmer, piscines de poliester…
  • Comercialització off-line i on-line de tot el material necesssari per al reg, conducció de líquids i tractament de l’aigua de piscines: aspersors, vàlvules i canonades, estacions de bombeig, automatismes, clorificació i electrolòsis salina, netejafons i molt més. Podeu consultar els nostres productes a través de la nostra botiga on line Hidrocenter.es

Som distribuïdors oficials a Lleida de ASTRALPOOL, la marca de referència en productes i materials de piscina!

Els nostres serveis

Realitzem els projectes de diversos tipus de reg en cultius extensius, així com també el seu manteniment o rehabilització en el cas que sigui necessari. Entre les nostres tipologies de reg, hi trobareu: Reg per asperció, reg per goter, reg antigelada, reg enterrat, automatitzacions, canalització de sèquies i pivots.

Li oferim el disseny i la instal·lació del sistema de reg del seu jardí o terrassa, amb la finalitat de garantir el bon creixement de la seva gespa i plantes optimitzant i estalviant aigua.
A més a més de sistemes de reg en jardins, instal·lem també els sistemes de reg en camps de futbol i fonts ornamentals.
Disposem d’una botiga física i en línia de 200 m2 ubicada a la Sortida del Camí d’Albesa, a Balaguer. Venem al detall de material de reg (goters, aspersors, vàlvules, canonades…), productes per piscina (clorificació, neteja fons, electrolòsis salina…) i jardineria..
La nostra experiència en la conducció de l’aigua ens permet oferir el disseny i l’execució de l’obra d’instal·lacions de canonades d’abastament, dipòsits d’aigua potable, estacions de bombeig, xarxes de sanejament, tractament d’aigües residuals i potabilitzadores d’aigua.
A través de les nostres empreses especialitzades en piscines ubicades a Balaguer, Mallorca i Barcelona (Europiscines La Noguera, Europiscines Mallorca i Europiscines Barcelona) ens dediquem a la construcció, manteniment o impermeabilització de piscines, públiques i privades.
Som membres de FAPS i ATEP, Associació Espanyola d’Industrials i Tècnics de Piscines i Instal·lacions Esportives. Disposem d’un equip de tècnics i professionals que l’assessoraran en la planificació dels aspectes tècnics i estètics per configurar una piscina única i diferent.