El sistema de reg per aspersió és una de les millors opcions per reduir el cost del consum d’aigua destinat al manteniment del jardí. El disseny del jardí ens marcarà molt el tipus de reg que necessitarem però també haurem de tenir en compte les necessitats hídriques de la zona i l’elecció d’uns bons aparells aspersors que ens garanteixin un sistema de reg homogeni.

En aquesta entrada presentem els aspersors MP ROTAROR de Hunter com una de les millors opcions per al reg del vostre jardí. Els múltiples rajos rotatius consumeixen menys aigua i faciliten un creixement de la gespa molt sa. A banda de tirar aigua com la resta d’aspersors, el que fan aquests és subministrar quantitats d’aigua giratòries a un ritme lent però constant, fet que permet que l’aigua es filtri suament al terra i s’aconsegueixi una distribució homogènia en tota l’àrea del jardí.  La seva eficàcia l’ajudarà a estalviar un 30% d’aigua en comparació amb la resta d’aspersors tradicionals. Els MP ROTATOR es poden instal·lar en  qualsevol cos de difusor convencional, simplement serà necessari fer un canvi de tovera, transformant-lo en un aspersor d’alta uniformitat i baixa pluviometria adaptable al sector i al radi que necessiti.

Els aspersors MP ROTATOR són una gran opció si el que volem és incorporar un sistema de reg modern i eficient. Ofereixen una gran flexibilitat de radi (de 2,5 metres a 10,7 metres) i disminueixen els costos dels materials i del consum d’aigua. A més, són l’opció ideal si el que volem és revitalitzar els sistemes antiquats, caracteritzats normalment per la poca pressió i la minsa cobertura de l’àrea de reg.

Si necessita instal·lar un sistema de reg automàtic per aspersió, nosaltres li dissenyarem i l’hi instal·larem fent un estudi previ de la zona, garantint la qualitat i els preus més competitius de Lleida i voltants. Truqui’ns al 971 446 445 o contacti amb nosaltres a través de info@hidrocenter.es.

També pot adquirir per lliure els aspersors a través de la nostra botiga on-line www.hidrocenter.es o venint a les nostres instal·lacions a Balaguer, situades a la Sortida del Camí d’Albesa s/n (Direcció C12 Lleida-Menàrguens).